Paketa Turistike

Mirada del Mare Hotel 5*

“Best of USA, exploration tour”

Pushime ne Halkidiki, Korfuz, Krete, etj.

Okazione Speciale

aktivitetet
Hotele
 
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/hotel murah di jakarta1.jpg

Hotel ne Viene, Paris, Rome, Stamboll

Perfitoni nga uljet me te fundit per rezervime ne Viene, Paris, Rome, Venecia, ...
Çmimi: €91 47
Më Tepër
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/1.jpg

Turi Special: Selanik dhe Stamboll - 5 dite

Udhetim i paharruar ne dy prej qyteteve me ekzotike te Ballkanit Jug-Lindor : S...
Çmimi: €298 245
Më Tepër
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/1.png

Tur ne Viene dhe Salzburg - 4 dite

Viena perben nje qytet te vecante per tu vizituar cdo kohe. Ky tur ofron nje pe...
Çmimi: €679 614
Më Tepër

Oferta Last Minute

Pse Ne?

  • Ofrojmë kualitetin dhe çmimin më të mirë për shërbimet e udhëtimit
  • Më shumë se 200,000 hotele në mbi 15,000 destinacione nëpër botë
  • Më shumë se 2500 hotele në Shqipëri e rajon
  • Çmimet më të mira për ture, hotele, makina me qera, transferta, siguracione
  • Paketa pushime verore & dimërore në Shqipëri, Ballkan dhe kudo në botë
  • Bileta avioni, trageti, autobuzi, treni, sporti, etj.
  • Përfitoni uljet më të mira vetëm me Bookinae.com 
  • Kurseni deri në 25% nëse rezervoni hotelet sa më herët
  • Përfitoni zgjedhje më të shumta me okazione të pakrahasueshme
  • Pa kosto të fshehura dhe terma e kushte të komplikuara